Jump to content
PyroForum.nl
Boem

Nieuw topic of bumpen?

Recommended Posts

Enerzijds lees ik dat het niet gewenst is meerdere topics over hetzelfde onderwerp aan te maken, anderzijds kom ik posts tegen waarin mensen zich verontschuldigen een (oud) topic te bumpen. Zijn daar regels voor, hoe hoort het?

Groet, B

*edit*

Al schrijvende werd de vraag die ik wil stellen anders dan ik aanvankelijk dacht, zodoende nieuw topic geopend. Ben evengoed benieuwd naar antwoord op bovenstaande vraag. Moet nog even m'n weg vinden.

Edited by Boem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je iets toe te voegen hebt aan een ouder topic dan mag je best bumpen. Een vraag stellen aan de posters ervoor kan je beter laten. Het is een beetje gezond verstand gebruiken. Het feit dat jij er over nadenkt geeft aan dat dit wel goed zit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je een vraag hebt over een algemener onderwerp waar al meerdere langere topics over bestaan lijkt mij het logisch deze te bumpen.

Mocht deze niet goed aan sluiten bij een bestaand topic is het geen enkel punt een nieuwe aan te maken.

De regels zijn er vooral om members te motiveren eerst zelf op zoek te gaan ipv direct om een kant en klaar antwoord te vragen (spoonfeeden). 

Bottomline: Zolang je laat zien dat je er zelf ook energie in steekt om je probleem op te lossen maakt het eigenlijk niet veel uit.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • Wat leuk! Welkom!
  • Jammer man... Welke versie had je gemaakt.?   
  • De beste wensen heren! Dit jaar ook hier crisis. De Saxon die ik op de valreep heb gemaakt pleurde na 5 seconden nog op de grond ook. Beetje jammer. Doch iig weer ruimte voor verbetering in het volgende jaar. Stay green!
  • Ja dat is vervelend voor jou. Mijn hobby eindigt nooit denk ik. 
  • Ja en zo kwam er ook een eind aan mijn hobby. Zoals Lontje schrijft je verrader slaapt niet.Overigens door het oog van de naald gekropen dus heeft geen consequenties gehad. Ik ben gelukkig verlost van al mijn spullen. Lees nog wel af en toe op het forum mee dat blijft trekken. Ik heb gezegd, eens een pyro altijd een pyro, en dat is gewoon waar. Als je op een gegeven moment meer te verliezen hebt dan ga je wat beter nadenken over de risico's. Ik vond het mooi geweest. Mooie dingen gemaakt. Een aantal van jullie mafkezen mogen ontmoeten. Dit was overigens het mooiste van de hobby, praten en ervaring uitwisselen. Maar ook extreme dingen gemaakt zoals toen een 10 inch header op een whistlepijl. Wat ging dat ding alle jezus hoog leek wel een luchthoorn die af ging. Maar goed rest mij op dit moment iedereen een super fijn oud en nieuw te wensen. Zoals eerder gezegd irriteer je buren niet zorg dat je veilig blijft en ruim naderhand je rotzooi op. Voor iedereen een gelukkig maar vooral gezond 2019!   Ps ben nog steeds mod op dit forum dus gedraag je. 😂Ben overigens niet de wereld uit dus als je wat te vragen hebt dan zal ik waar ik kan nog antwoorden.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×