Jump to content
PyroForum.nl
tigrapoedie

the new 1

Recommended Posts

Hi. Ik ben Tigrapoedie, 29 jaar en vuurwerk heeft mijn interesse al vanaf jongs af aan. Mede mogelijk gemaakt door vader des tijds. Hebben altijd een mooie show voor de buurt aan het eind van het jaar. En word nu tijd om mijn hobby te verbreden. Heb al veel gelezen en geleerd van het forum. En hoop door te kunnen leren van de veteranen op pyro gebied.

Share this post


Link to post
Share on other sites

95% commercieel, 5% zelfmaak vorig jaar. Ben namelijk sinds vorig jaar echt aan het experimenteren. We hebben eerst onderzoek gedaan voor dat we aan de gang gingen. We zijn namelijk met een leuke groep altijd. En veel commercieel vuurwerk. En ik vind dat veiligheid voor op moet staan. Daarom ben ik voorjaar begonnen met fonteinen starmine en bombette's . Alles met TT, want zo ver zijn we nog niet dat we andere compositie's kunnen maken met uitzondering van slow flash en glitter comp. Uiteindelijk wil ik naar zelf gemaakte cake's, pijlen en shell's. Heb al contact met verschillende leveranciers in en buiten het land om ons een beetje te helpen in onze hobby. En dit forum helpt ook zeer mee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • Welkom. Wij kopen niet, wij maken zelf.
  • Hallo ik ben gerard uit Zeeland en ik bestel graag mijn vuurwerk op Eeenofanderewebsite ook ben ik een fan geweest van Eenanderewebsite alleen leveren ze hier niet meer in NL
   ik ben lid geworden omdat ik graag meer over vuurwerk te weten wil komen!
  • Jouw (mijn) angst houdt je alert/waakzaam en daar is niks mis mee. Houden zo!
   Ik geloof niet dat iedereen gestopt is.
  • Ik heb men ballmill toch even terug boven gehaald dit jaar. Hij zit nog steeds onder het stof, maar het is het begin van een poging 'misschien dit jaar toch nog eens terug...' De reden van gebrek aan activiteit zijn dan ook de studies, sport, ondernemen(,vrouwen ) .... Ik mis het wel en zou graag nog eens opnieuw aan de slag gaan. Ik heb alles nog en echt bang ben ik niet, ik hou het toch op 3" en neem mijn verantwoordelijkheid.
  • Same,,  is vooral verantwoording die om de hoek komt kijken, maar tijd is ook een grote factor, pyro kost ontzettend veel tijd (dat is enerzijds ook het mooie ervan je kan er een hoop kanten mee op) laatste jaren is vuurwerk enorm gedemoniseerd, vroeger kwam je er nog met een sisser vanaf, tegenwoordig ben je gewoon een nummer, niemand die zich verdiept in je persoonlijke situatie(laten we maar van het ergste uitgaan) beter op je hoogtepunt stoppen. iig zeker als de mensen om je heen afhankelijk zijn van je. hetgene waar je het meeste voor moet uitkijken zijn wel de mensen die niet weten dat je hele straat vol komt te staan met EOD ect en dat je voor wapenbezit de bak in gaat als ze oppervlakkig anoniem ff een belletje doen omdat jij een kut gezicht hebt en zeikt over die auto die scheef geparkeerd staat.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×