Jump to content
PyroForum.nl
Bruudjuh

Gallo ik ben Bruudjuh

Recommended Posts

Hallo ik ben nieuw op dit forum,

wil graag weten hoe je oa buskruit maakt

weet dat het met 75%kaliumnitraat 15%zwavel 10%Houtskool kan

maar wat als de mix
75%chloraat 15%zwavel 10%Houtskool bevat wat dan ??

is dat dan heel risico vol ?? of net zo gevaarlijk als met kaliumnitraat ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Begin in de eerste plaats met het lezen van de forumregels. Hierna kan je overgaan tot een basiscurcus chemie en basis pyrotechniek!

Je zal al snel leren dat chloraten en zwavel voor een gevoelig mengsel zorgen en dit is af te raden zeker voor iemand met jouw achtergrond kennis.

Goede raad: "Als u op deze moment nog iets in elkaar wilt knutselen voor het nieuwe jaar dan bent u wel TE LAAT want er komt heel wat meer kennis aan te pas."

SPIDER

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • Welkom. Wij kopen niet, wij maken zelf.
  • Hallo ik ben gerard uit Zeeland en ik bestel graag mijn vuurwerk op Eeenofanderewebsite ook ben ik een fan geweest van Eenanderewebsite alleen leveren ze hier niet meer in NL
   ik ben lid geworden omdat ik graag meer over vuurwerk te weten wil komen!
  • Jouw (mijn) angst houdt je alert/waakzaam en daar is niks mis mee. Houden zo!
   Ik geloof niet dat iedereen gestopt is.
  • Ik heb men ballmill toch even terug boven gehaald dit jaar. Hij zit nog steeds onder het stof, maar het is het begin van een poging 'misschien dit jaar toch nog eens terug...' De reden van gebrek aan activiteit zijn dan ook de studies, sport, ondernemen(,vrouwen ) .... Ik mis het wel en zou graag nog eens opnieuw aan de slag gaan. Ik heb alles nog en echt bang ben ik niet, ik hou het toch op 3" en neem mijn verantwoordelijkheid.
  • Same,,  is vooral verantwoording die om de hoek komt kijken, maar tijd is ook een grote factor, pyro kost ontzettend veel tijd (dat is enerzijds ook het mooie ervan je kan er een hoop kanten mee op) laatste jaren is vuurwerk enorm gedemoniseerd, vroeger kwam je er nog met een sisser vanaf, tegenwoordig ben je gewoon een nummer, niemand die zich verdiept in je persoonlijke situatie(laten we maar van het ergste uitgaan) beter op je hoogtepunt stoppen. iig zeker als de mensen om je heen afhankelijk zijn van je. hetgene waar je het meeste voor moet uitkijken zijn wel de mensen die niet weten dat je hele straat vol komt te staan met EOD ect en dat je voor wapenbezit de bak in gaat als ze oppervlakkig anoniem ff een belletje doen omdat jij een kut gezicht hebt en zeikt over die auto die scheef geparkeerd staat.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×