Jump to content
PyroForum.nl
Sign in to follow this  
H2so4

hallo

Recommended Posts

Hallo ik ben H2so4 (benny) sorry voor late voorstelling. Ik woon in Noord Holland. Ik volg deze forum bijna een jaar. Ik wist redelijk genoeg over pyro maar hier heb ik veel meer geleerd,en ik denk dat er valt nog veel meer te leren,dus ik blijf volgen.Ik heb niet veel vragen want antwoorden van de meeste vragen zijn te vinden in de topics,dus ik ben vrij makkelijk.
Groeten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad leren kan je levens lang. Nadat ik een beetje rondgesnuffeld heb in forum, heb ik idee dat ik nog niet genoeg weet om te delen. Dat komt met de tijd,hoop ik.:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom Benny, Liever wel even je grammatica checken voordat je een post maakt. Ik krijg de kriebels als ik jouw teksten lees :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om te beginnen Welkom op het forum!
Nederlands is ook nooit mijn "GOEDSTE" vak geweest maar de volgende simpele regeltjes voorkomen meeste grove grammatische fouten!
(Dit is niet om af te zeiken maar een paar simpele regeltjes die je teksten beter en professioneler laten ogen)

Geheugensteuntjes:
* 2 keer een komma in een zin is uit de boze mits het om een opsomming gaat!
* Gebruik ALTIJD een spatie achter de komma!
* Begin nooit elke zin met een "Ik"!

Tip:
* Lees de zinnen (desnoods hardop) en vraag jezelf af of de tekst logisch en correct klinkt.

Groetjes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Twee keer een komma in de zin kan prima, als je bijvoorbeeld even wil uitwijden, en vervolgens verder gaat met de originele zin.

Het nalezen van je zinnen voordat je ze post kan ik wel aanraden. Maar dafuq, als hij een prachtig filmpje post dan zal het mij 'n worst wezen of er ergens wel of geen dt staat. Dit is een pyro-forum right..?

Welkom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad een uitzondering die ik vergeten ben!
Dank u voor de correctie :wub:

ps. neemt niet weg dat teveel komma's het leesplezier NIET vergroten, liever te weinig komma's als teveel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Madbull, ExplosiveCoek bedankt voor de tips ik zal onthouden. Filmpjes komen nog op dit moment geen tijd voor pyro namelijk ik heb beetje druk op werk.

Madbull, ExplosiveCoek bedankt voor de tips ik zal onthouden. Filmpjes komen nog op dit moment geen tijd voor pyro namelijk ik heb beetje druk op werk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • https://www.labmakelaar.com/eng/detail/dissolution-stirring-shaking/12752-heidolph-mr-hei-standard-verwarmingsplaat-met-magneetroerder/12752 Dit is em.
  • Beste Ali, We hebben al eens iemand met dezelfde nick gehad welke geen erg beste indruk heeft achter gelaten.  Jouw eerste post getuigd ook niet van een degelijk goede kennis van zowel de forumregels als algemene scheikunde.
   Dit is een voorstel topic, stel jezelf dus eerst eens voor. Vragen stellen kan je daarna in het juiste topic. P.S. Maak eens een knaller met KCl  
  • İk ben uiteindelijk hier beland omdat ik met veel vragen zit. İn Turkije had ik een raket gebouwt met KNO3+Suiker. Helaas was ik bang om het tot vloeibaar papperig mengsel te verhitten, omdat ik een 500-2000w elektrische kookplaat gebruikte buiten en de wind koelde de pan steeds aan een kant. En ik wilde niet nog meer dan 1000 watt erin gaan steken bang dat het mengsel te warm en een grote fik zou veroorzaken aangezien ik erboven op zat te roeren. Uiteindelijk werd het een rook raket, ik wil het ooit weer oppakken maar dan met zo een instelbare temperatuur lab verwarmende plaat. Nu kan ik dit soort dingen helaas in Nederland niet maken, ivm de strengere regels door de home grown terroristen. Het blijft mijn hobby ik heb alleen heel veel te leren dus besloten hier te registreren.   Nu ben ik eigenlijk hier ook omdat ik een korte vraag heb, waarom is kalium chloride vrij te kopen en kalium perchloraat verboden? Is de eerste nou niet instabieler dan de laatste als je het bijv. in knal werk zou gebruiken? Of is het omdat een in voeding word gebruikt en de ander niet dus niet te verbannen is?
  • Visco 2mm, standaard lontje. Doe enkele lucifers in een zilverpapiertje, gekker moet je het niet zoeken. Grote kans dat een snelle Google je ook wel enkele resultaten oplevert.
 • Who's Online (See full list)

×