Jump to content
PyroForum.nl
Sign in to follow this  
Prophet

Prophet stopt als moderator

Recommended Posts

Hoi Forum,

In navolging van Leander enkele maanden geleden hang ook ik de moderatorjas aan de haak. Dit vanwege de drukte in mijn privéleven die o.a. het (fatsoenlijk) moderaten stilaan onmogelijk maakt, daarbij zorgt deze drukte er al een geruime tijd voor dat de praktische kant van deze hobby on hold staat.

Het was me een eer om dit forum zo lang te kunnen moderaten en ik heb het altijd met plezier gedaan, maar nu is het dus tijd voor nieuw bloed. :D

Allemaal nog veel plezier gewenst op het forum!

Groeten,

Prophet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Proph! Als je nog net zo vaak langs komt als Leander is er niets aan de hand!
Hoop je nog vaak voorbij te zien komen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is inderdaad niet de bedoeling om me volledig te distantiëren van dit forum. Ik zal af en toe nog langskomen en me mengen in de discussies. Ik zal enkel niet meer als mod (kunnen) optreden natuurlijk. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de jaren van dienst zijn als moderator!
Veel succes met verdere bezigheden en dat we nog ooit praktijk van je mogen beleven.

*Salut* eervol ontslag :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jammer dat je er mee stopt Prophet.
We waren het niet altijd eens met elkaar maar dat hoeft ook niet. -_-

Vond dat je wel knap proffesioneel uit de hoek kwam af en toe. ^_^

Prive leven is ook belangrijk en denk dat het ook zeer zeker op de eerste plaats komt.

Bedankt voor je diensten zou ik zeggen. ;)

G.K krijgt het drukker nu. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • Fijn om te zien dat er toch nog wel iemand actief is hier! Uiteraard wil ik het allemaal meteen goed doen, dus ben ik opzoek naar de best mogelijke oplossing (nee @meneer_agent natuurlijk ben ik niets van plan om in de realiteit te maken..).
   Is het niet zo dat als je geen nozzle gebruikt je geen 'hoog spuitende' gerb krijgt? Ik snap dat het nog steeds de lucht in wordt gespoten, maar ga je dan niet meer richting een 'waterval' idee? Daar was ik inderdaad ook al naar aan het kijken, maar helaas zit hier niet echt iemand 1, 2, 3 in de buurt.
   Wel heb ik verschillende bedrijven online gevonden die, mits je een ontwerptekening kunt aanbieden, voor particulieren metaal bewerken.
   Hier zou ik dus ook over na kunnen denken, want een tekening is niet zo moeilijk om te maken. Op dat forum ben ik inderdaad ook al gaan rondsnuffelen en daar heb ik al verschillende artikelen gelezen over eigen ontworpen (houten)tools. Hoe ben jij hiermee begonnen? Als ik vragen mag natuurlijk! Groet,
   McM
  • Ik had nooit problemen met gerbs zonder nozzle dus heb me nooit druk gemaakt over tools, behalve een houten rammer. Maar begrijp dat als je nozzles wilt maken je de juiste tools moet hebben. Het zou al helpen als je iemand kent met een draaibank, misschien op school of een metaalbedrijf bij je in de buurt ? Kijk ook eens op APC forum, wellicht dat daar de foto's nog wel op staan. Als je niet veel te besteden hebt dan moet je innovatief zijn.
  • Beste lezer! Ondertussen ben ik al een aantal dagen aan het rond lezen van en kijken naar content op dit forum.
   Naast veiligheid en heel veel informatie over dingen, zoals zeven, het mengen en drogen van chemicaliën, formules, en nog veel meer, ben ik tot de conclusie gekomen dat stel dat iemand wilt beginnen hij of zij zich het beste kan verdiepen in fonteinen. Nu de issue. In een aantal artikelen komen erg leuke dingen voorbij, echter kunnen veel afbeeldingen (foto`s) en video`s niet meer worden gezien.
   Dat is jammer, omdat er bijvoorbeeld in een artikel gelezen kan worden over een zelfgemaakte fontein tool. Helaas is het nier meer mogelijk om de toegevoegde afbeeldingen te zien.
   Op een website heb ik gelezen en gezien hoe ze er één van, in dit geval, hout hebben gemaakt. Nu vraag ik mij dus af hoe jullie dit hebben opgelost of zouden oplossen.
   Zelf ben ik op de hoogte dat dit op verschillende sites besteld kan worden, echter vind ik persoonlijk ±130.-, excl. verzendkosten, een tikkeltje duur. Alle ideeën zijn welkom! Groet,
   McM
  • Dankje! De informatie is inderdaad het belangrijkste deel voor mij. Natuurlijk hoop ik wel op reactie(s) op eventuele vragen.   Jazeker! Ik weet dat hij alle soorten en maten fonteinen, kleinere (flash)knallers en de wat kleinere shells, voor zover ik weet tot 3", maakte. Zelf ben ik niet zo geïnteresseerd in de knallers, omdat je die letterlijk overal kan krijgen en het volgens mij niet erg ingewikkeld is, maar de sier heeft me goed te pakken.. Ik ben erg geïnteresseerd in hoe vuurwerk doet wat het doet, snap je?
  • Hey welkom ! Beetje een dooie boel hier, maar wel veel informatie ! Jeej. Weet je ook wat je overgrootvader maakte ? 
 • Who's Online (See full list)

×