Jump to content
PyroForum.nl
Sign in to follow this  
Prophet

Prophet stopt als moderator

Recommended Posts

Hoi Forum,

In navolging van Leander enkele maanden geleden hang ook ik de moderatorjas aan de haak. Dit vanwege de drukte in mijn privéleven die o.a. het (fatsoenlijk) moderaten stilaan onmogelijk maakt, daarbij zorgt deze drukte er al een geruime tijd voor dat de praktische kant van deze hobby on hold staat.

Het was me een eer om dit forum zo lang te kunnen moderaten en ik heb het altijd met plezier gedaan, maar nu is het dus tijd voor nieuw bloed. :D

Allemaal nog veel plezier gewenst op het forum!

Groeten,

Prophet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Proph! Als je nog net zo vaak langs komt als Leander is er niets aan de hand!
Hoop je nog vaak voorbij te zien komen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is inderdaad niet de bedoeling om me volledig te distantiëren van dit forum. Ik zal af en toe nog langskomen en me mengen in de discussies. Ik zal enkel niet meer als mod (kunnen) optreden natuurlijk. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de jaren van dienst zijn als moderator!
Veel succes met verdere bezigheden en dat we nog ooit praktijk van je mogen beleven.

*Salut* eervol ontslag :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jammer dat je er mee stopt Prophet.
We waren het niet altijd eens met elkaar maar dat hoeft ook niet. -_-

Vond dat je wel knap proffesioneel uit de hoek kwam af en toe. ^_^

Prive leven is ook belangrijk en denk dat het ook zeer zeker op de eerste plaats komt.

Bedankt voor je diensten zou ik zeggen. ;)

G.K krijgt het drukker nu. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • https://www.labmakelaar.com/eng/detail/dissolution-stirring-shaking/12752-heidolph-mr-hei-standard-verwarmingsplaat-met-magneetroerder/12752 Dit is em.
  • Beste Ali, We hebben al eens iemand met dezelfde nick gehad welke geen erg beste indruk heeft achter gelaten.  Jouw eerste post getuigd ook niet van een degelijk goede kennis van zowel de forumregels als algemene scheikunde.
   Dit is een voorstel topic, stel jezelf dus eerst eens voor. Vragen stellen kan je daarna in het juiste topic. P.S. Maak eens een knaller met KCl  
  • İk ben uiteindelijk hier beland omdat ik met veel vragen zit. İn Turkije had ik een raket gebouwt met KNO3+Suiker. Helaas was ik bang om het tot vloeibaar papperig mengsel te verhitten, omdat ik een 500-2000w elektrische kookplaat gebruikte buiten en de wind koelde de pan steeds aan een kant. En ik wilde niet nog meer dan 1000 watt erin gaan steken bang dat het mengsel te warm en een grote fik zou veroorzaken aangezien ik erboven op zat te roeren. Uiteindelijk werd het een rook raket, ik wil het ooit weer oppakken maar dan met zo een instelbare temperatuur lab verwarmende plaat. Nu kan ik dit soort dingen helaas in Nederland niet maken, ivm de strengere regels door de home grown terroristen. Het blijft mijn hobby ik heb alleen heel veel te leren dus besloten hier te registreren.   Nu ben ik eigenlijk hier ook omdat ik een korte vraag heb, waarom is kalium chloride vrij te kopen en kalium perchloraat verboden? Is de eerste nou niet instabieler dan de laatste als je het bijv. in knal werk zou gebruiken? Of is het omdat een in voeding word gebruikt en de ander niet dus niet te verbannen is?
  • Visco 2mm, standaard lontje. Doe enkele lucifers in een zilverpapiertje, gekker moet je het niet zoeken. Grote kans dat een snelle Google je ook wel enkele resultaten oplevert.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×