Jump to content
PyroForum.nl
Lontje

Fijne feestdagen allemaal.

Recommended Posts

Bij deze wil ik al mijn vrienden en vage kennissen hele fijne dagen toewensen en alvast een heel goed en een veilig 2012.
Heb dit jaar veel geleerd in goede en slechte zin,mede met behulp van dit fantastisch vernieuwde forum.
Ook wil ik G.K bedanken voor zijn inzet aangaande "Ons" forum.
En dat hij deze ook belangeloos online houd. Toppie ;)

Oke dan,de Mods ook. :P Bedankt voor jullie inzet. -_-

Be safe and stay safe. • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iedereen fijne kerstdagen en een veilige jaarwisseling gewenst! En natuurlijk succes met de voorbereidingen, ik ga lekker boarden. Alles bij mij al gereed voor de grote dag :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook ik wens iedereen fijne kerstdagen toe en een knallende jaarwisseling.

En zoals Lontje al terecht aanhaalde; alle mods bedankt voor jullie inzet!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toch weer een beetje het jaarlijkse hoogtepunt voor de forumleden haha.

Fijne kerstdagen allemaal, en natuurlijk een best nieuwjaar gewenst!

Geen ongein uithalen he? Ik wil geen filmpjes van onze geliefde tasforce zien met de titel
'6" chrysanthemum to pikho blue outer petal, shimizu silver wave #3 to buell red inner petal AAN FLES TERPENTINE IN FIETSTUNNEL'

Haha, veel plezier allemaal!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Op deze zalige kerstavond ook van mij alvast de beste wensen voor u allen.
Geniet van de kerst en succes met de voorbereidingen voor ons geliefde feestje!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • https://www.labmakelaar.com/eng/detail/dissolution-stirring-shaking/12752-heidolph-mr-hei-standard-verwarmingsplaat-met-magneetroerder/12752 Dit is em.
  • Beste Ali, We hebben al eens iemand met dezelfde nick gehad welke geen erg beste indruk heeft achter gelaten.  Jouw eerste post getuigd ook niet van een degelijk goede kennis van zowel de forumregels als algemene scheikunde.
   Dit is een voorstel topic, stel jezelf dus eerst eens voor. Vragen stellen kan je daarna in het juiste topic. P.S. Maak eens een knaller met KCl  
  • İk ben uiteindelijk hier beland omdat ik met veel vragen zit. İn Turkije had ik een raket gebouwt met KNO3+Suiker. Helaas was ik bang om het tot vloeibaar papperig mengsel te verhitten, omdat ik een 500-2000w elektrische kookplaat gebruikte buiten en de wind koelde de pan steeds aan een kant. En ik wilde niet nog meer dan 1000 watt erin gaan steken bang dat het mengsel te warm en een grote fik zou veroorzaken aangezien ik erboven op zat te roeren. Uiteindelijk werd het een rook raket, ik wil het ooit weer oppakken maar dan met zo een instelbare temperatuur lab verwarmende plaat. Nu kan ik dit soort dingen helaas in Nederland niet maken, ivm de strengere regels door de home grown terroristen. Het blijft mijn hobby ik heb alleen heel veel te leren dus besloten hier te registreren.   Nu ben ik eigenlijk hier ook omdat ik een korte vraag heb, waarom is kalium chloride vrij te kopen en kalium perchloraat verboden? Is de eerste nou niet instabieler dan de laatste als je het bijv. in knal werk zou gebruiken? Of is het omdat een in voeding word gebruikt en de ander niet dus niet te verbannen is?
  • Visco 2mm, standaard lontje. Doe enkele lucifers in een zilverpapiertje, gekker moet je het niet zoeken. Grote kans dat een snelle Google je ook wel enkele resultaten oplevert.
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×