Jump to content
PyroForum.nl
Sign in to follow this  
morpheus

Toch Nog Dode Door Vuurwerk

Recommended Posts

Brabander voet kwijt door vuurwerk
woensdag 31 december 2008 19:20

(Novum) - Een 24-jarige man uit Vlijmen is woensdagmiddag een voet kwijtgeraakt nadat hij vuurwerk op zijn voeten kreeg in het Brabantse Helvoirt. Er was iets misgegaan, meldt de politie.

De man was rond 16.30 uur met vrienden vuurwerk aan het afsteken aan de Margrietweg. Hij raakte zeer ernstig gewond aan beide voeten. Ambulancepersoneel kreeg hulp van een arts die per traumahelikopter arriveerde. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

De politie onderzoekt of het vuurwerk illegaal was. De vrienden kunnen een beroep doen op slachtofferhulp.

Bron: elsevier.nl


Toch nog dode door vuurwerk
zaterdag 3 januari 2009 12:22

(Novum) - De 24-jarige man uit Vlijmen die woensdagmiddag een voet kwijtraakte nadat hij vuurwerk op zijn voeten had gekregen, is vrijdagavond aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de Brabantse politie zaterdag. Het slachtoffer is tot dusver de enige dode door vuurwerk rond deze jaarwisseling.

De man was op oudejaarsdag rond 16.30 uur met vrienden vuurwerk aan het afsteken aan de Margrietweg in Helvoirt. Er ging iets mis, waardoor hij zwaargewond raakte aan onder meer beide voeten. Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg.

De politie vermoedt dat de jongeren met explosieve stoffen aan het experimenteren waren en onderzoekt de zaak verder. Er wordt niemand vervolgd, meldt de politie. De vrienden kunnen een beroep doen op slachtofferhulp.

Bron: elsevier.nl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als de media/autoriteit het heeft over explosieve stoffen, kan dat idd gewoon meal zijn, maar ook een batch HE.
Ze verhullen altijd een beetje wat het was voor explosieve stof.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×