Jump to content
PyroForum.nl
Sign in to follow this  
HEman

Mit Lab And Chemical Science

Recommended Posts

Vond wat filmpjes op youtube van MIT (School met zo'n beetje werelds beste leraren/professors) betreffende LAB technieken en Chemie.

De chemie video's zijn een beetje voor de die-hards en gaan over behoorlijke complexe materie:

Simpel (praktijk):
http://www.youtube.com/results?search_quer...es&search_type=

Complex (theorie):
http://www.youtube.com/results?search_quer...Chemical&page=1


Meer geintereseerd in Electro en Magnetisme:

http://www.youtube.com/results?search_quer...02&search_type=

Voor de geinteresseerden onder ons :)

Edited by HEman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Grappig deze dingen heb ik allemaal al een paar keer gedaan op school:) Alleen een beetje veel lulverhalen tussendoor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geinige filmpjes hoor!
En eindelijk eens wat niveau, in plaats van "kijk hoe ik in mn schuur een bom maak". (Hoewel daar ook veel moois bij zit)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Topics

 • Posts

  • Idem hier. Naarmate ik wat ouder ben geworden, ben ik me ook wat bewuster geworden van de risico's. Gelukkig heb ik in het verleden zat afgestoken. De adrenaline en het gevoel dat je ervaart na afsteken van een HE vergeet ik gelukkig nooit meer, soort van levenservaring ;). Houd het nu vooral bij kleinschalige projecten en de zoektocht naar de meest ideale primary.
  • @ploegdir Mooi man! Leuk om te zien dat je je interesseert in pijlen😁
   Ik hoop nog meer van je te zien komende tijd!  
  • De laatste twee jaarhen ik erg weinig gemaakt. Maar dat heeft vooral te maken met kleine kinderen en andere projecten. Afgelopen jaar vooral bezig geweest met 'green' primaries. Scheikundig erg interessant, maar heb ik niets aan met O&N. Nu is het inmiddels erg laat om nog wat moois te maken. Dus weer een jaar verloren. Wel heb ik nog een paar leuke projecten op pyrogebied in mn boekje staan. Ik hoop echt daar volgend jaar tijd voor te maken.
  • Ten eerste weet ik niet of dit de goede plaats is, Mijn vraag is, durven/ willen jullie nog wel zelf maken? Zelf heb ik elke keer dat als ik iets test/afsteek, weer bang ben dat de politie langskomt. Misschien een rare vraag, maar ik heb t gevoel alsof zon beetje iedereen die op dit forum zit gestopt is. Daarom vroeg ik me af waarom, en of jullie dat ook hebben. Greetz
  • Ik graaf even dit oude topic op, aangezien al mijn media en files letterlijk fysiek kapot zijn gegaan (dvds, disks enz) en natuurlijk omdat de bezigheid op hold was gezet vroeg ik me af of mensen een mirror hebben gedraaid van mijn oude archief en andere archieven. Zou graag weer een kopie maken. Evt DM is ook goed.  Thanks! Pchem
 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×