Jump to content
PyroForum.nl
Sign in to follow this  
Ignes

Poster Periodiek Systeem

Recommended Posts

Beste Allemaal,

Als die-hard scheikundestudent... :huh: ben ik op zoek naar een gave poster van het periodiek systeem om in mn kamer aan de muur te hangen. Verschillende posterwinkels hebben wel iets in die richting, maar dan heb je iets redelijk saais (symbool, nummer, massa, gekleurd per groep).

United Nuclear verkoopt deze poster, die vind ik echt héél tof. Maar helaas nemen deze mensen geen bestellingen uit Nederland aan. Dus mijn vraag aan jullie: wie weet waar deze (of soortgelijke) poster te krijgen is?!

Alvast bedankt

Share this post


Link to post

Ik wil best eens voor je kijken, maar dat soort posters zijn oha erg duur.
Heb je een budget en een minimum maat?

Een lieve brief naar bekende chemicaliën leveranciers wil ook nog wel eens helpen.

Share this post


Link to post

Thanks T :huh:

Mja ik weet het, dat is dan ook meteen het probleem met m'n studentenbudget. :D Rond de €50, en dan liefst een formaat van 100*60cm... of groter :P Het mag ook duurder zijn want het is wel iets wat ik echt wil hebben, maar dan ga ik moeten sparen...

Als ik hem zelf laat drukken zou het lukken, maar die online poster van 3k*1,5k pix is niet groot genoeg dan (300dpi geeft max 25*13cm "poster")

Dat idee van die suppliers is ook wel iets om te proberen inderdaad :P

Edited by Ignes

Share this post


Link to post

Met een béétje smoothing erover kun je hem best een beetje oprekken, maar mooier zal hij er idd niet van worden.. En groter dan een halve meter gaat je ook niet meer lukken..

Share this post


Link to post

Okee dan, ik heb de oplossing gevonden :D

Notabene OP de poster die ik in mn eerste post heb staan, staat een link :D Beter leer ik een keer kijken ofzo :P Maar toch iedereen bedankt voor de moeite.

Edited by Ignes

Share this post


Link to post

Ik zou die afbeelding op een stick zetten en op van dat posterpapier laten afprinten door de kopie-speciaalzaak in je buurt :P, dat maakt het wat goedkoper...

Ik heb ook een poster hangen in m'n labotje, niet heel groot, ondertussen al wat gekreukt en aangetast door vocht, maar wel met allerlei toepassingen en afbeeldingen van de elementen:

Share this post


Link to post

Vet, ze hebben ook een Einstein-actiefiguur. Heeft mijn barbie eindelijk een slimme vent in plaats van die Ken.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×