Jump to content
PyroForum.nl
Sign in to follow this  
Pyrofanatic

2 Inch Mortieren

Recommended Posts

!! Ik heb Toestemming gehad van een Mod om dit tekoop aan te bieden !!

Het was eventjes mis gegaan, maargoed nu bied ik ze weer aan.
Het gaat om 2 Inch mortieren, Ze zijn tot 50 cm leverbaar. De mortieren zijn 4,5 mm dik En gemaakt uit van Karton. Ze hebben een ID van 51 MM Je kan kiezen of je ze met of zonder eindstop wilt. De einstoppen worden er dan ingeramt met Betoniet. Ik heb er zelf al heel wat shells mee afgeschoten en blijven stevig / goed.
Breezer heeft 2 van deze mortieren bij mij gekocht. Dus als je er iets over wilt weten vraag het dan aan mij of aan hem.
Meer info stuur dan een pm.
Greets :P

Edit* vergeten matteriaal neer te zetten :D

Edited by Pyrofanatic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit zijn zekker hele mooie mortieren. Als je dus op zoek bent naar 2inch mortieren dan raad ik je deze aan ze zijn heel stevig en gaan behoorlijk lang mee.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Richard

Houdt er rekenschap mee dat de zouten van het residu ontzettend hygroscopisch zijn. Kortom pijpjes even laten luchten en daarna kurkdroog opslaan anders kun je ze maar enkele keren gebruiken (betrouwbaar).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is goed dat je dit zegt want dit wist ik niet. Ik lucht ze meestal even een uurtje, en dan zet ik ze gewoon op mijn slaapkamer neer. En heb daarme nog nooit bevonden dat mijn mortieren kapot gaan. Ik heb er ook al heel wat shells mee afgevuurt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×