Jump to content
PyroForum.nl

RSDZ

Gebruikers
 • Content count

  627
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by RSDZ


 1. Ik heb hier een berichtje namens KeesTheMad:

  Ik kan godverdomme niet meer inloggen. Ik heb zelfs een nieuwe account aangemaakt, maar zodra ik het knopje "log-in" in druk kom ik op de hoofdpagina terecht waar vermeld staat dat ik in kan loggen of registeren. IK KAN DUS NIET INLOGGEN GVD. Kan iemand dat even heel snel maken ?!

  Met vriendelijke kertgroetjes van Keesthemad


  Oja, BTW, ook nog een vrolijk kerstfeest namens mij allemaal ;)

 2. Je moet het ook niet bevriezen, als je zout oplost in water en je bevriest het dan krijg je ook gewoon ijs. Het speciale aan deze stof is dat het in z'n eigen kristalwater oplost, dat wilt dus niet zeggen dat het ook vloeibaar blijft als je het gaat bevriezen.


 3. Poeh, wel een raar verhaal... Er zijn toch een hoop dingen die ik niet snap. Waarom zou hij het lijk gewoon gedumpt hebben, hij had toch wel wat beters kunnen verzinnen. En waarom zou hij zo stom zijn om de credit card van het slachtoffer te gebruiken, hij snapte zelf toch ook wel dat de politie dat na zou kunnen trekken. ;)
  Er is ook nog eens geen motief duidelijk, hij was gewoon bevriend met het slachtoffer. En het hele verhaal dat hij geframed werd door ene Chris zou best kunnen op zich maar waarom loopt Ned dan rond met de credit card :P

  Errug wazig allemaal...


 4. Ten tweede kan pyro ook levensgevaarlijk zijn (net als auto rijden trouwens).


  Natuurlijk kunnen pyro en autorijden ook gevaarlijk zijn. Alles is dodelijk, maar dat betekent toch niet dat gevaar geen reden is om ergens vanaf te blijven. Er komt een punt dat het te ver gaat, en HE gaat voor mij te ver.

 5. Pyro, HE vind ik over 't algemeen te gevaarlijk en illegaal. Maar op zich vind ik de theorie erachter wel interessant en ik wil best eens op kleine schaal wat testjes ermee doen. Maar mij zul je niet op grote schaal een explosief af zien zetten.


 6. Nog een update:

  # Update 2! Ook gehoord en gevoeld in Bree (;), Ittervoort en Stramproy. Nog eens gebeld met defensie in Nederland en België; zij waren het écht niet. Het KNMI wist ook van niets. Het was geen aardbeving.
  # Onderzoekje iemand? Misschien wel handig voor als het de volgende keer wél fout gaat.


  Ik ben benieuwd wat/wie het was :P

 7. Vandaag lekker carnaval gevrierd :P Eerst in een oartycentrum gezellig gefeest, en daarna naar een groot feest in een Kasteel in de omgeving waar erg veel jongeren kwamen (opmerkelijk veel van school en uit de klas dus was gezellig), enige wat minder was dat er een paar (ex)VMBO'ers waren die me hebben geslagen zonder aanleiding ;) (en later hoorde ik van een klasgenoot dat die ook geslagen was), ik ben er maar nie op in gegaan aangezien ik gewoon door wilde feesten, later hadden ze de verkeerde gemept... ontstond er een vechtpartij, toen zijn ze er dus uitgezet, en toen het afgelopen was stonden er politiewagens voor het kasteel dus ik hoop dat ze flink zeik krijgen.
  Toch wel triest dat dat soort typetjes er gewoon op kicken om willekeurig ruzie te gaan zoeken :( , dat ze maar snel mogen verdwijnen van deze aardbol.

  Maargoed, over t algemeen, t feesten was toch erg gezellig :) , alleen jammer dat de avond op zo'n vijandelijke sfeer eindigde


 8. Dat heb ik nou met films als dawn of the dead (Shawn of the dead, geweelldig trouwens :D ), en vooral Saw...Kan aan mij liggen :D


  Ik heb ook eens gehad dat we met een groepje vrienden een horror film aan 't kijken waren, en één zo'n meid was blijkbaar doodsbang, en ik schoot ineens in de lach :D Ik weet helaas niet meer waarom, maar af en toe dan zijn er van die grappige schrikmomenten

  EDIT:
  Ik ben trouwens ook SAW Fan, ik heb SAW 1 t/m 4 gezien (SAW 4 in de bios, met SAW 3 was ik nog 15 :P ) en ik vind het allemaal geweldige films, het heeft wel wat dat het echte steeds plot pas aan het einde onthult wordt en je het verhaal zelf een beetje in elkaar moet puzzelen. Het is ook nooit wat je verwacht, tenminste niet zo'n verschrikkelijke voorspelbaarheid. Ik vind het wel jammer dat mensen het al snel bestempelen als inhoudsloze film met alleen een aantal afgrijselijke scenes, ok, je moet een beetje tegen bloed enzo kunnen, maar er zit ook een goed verhaal achter. Overigens ben ik ook wel een beetje sadistisch ingesteld, bij de eerste SAW films had ik zo nu en dan dat ik er eerder om moest lachen, maar bij SAW 4 heb ik ook een aantal keer bijna weggekeken van de beelden (of dat er in het beeld iemand z'n dichtgehechte mond opent, waarbij dat dus helemaal openscheurt, dat ik heel snel met me hand naar me mond grijp).

 9. Ik heb "I Am Legend" ook gedownload, en ik vond het ook één van de slechtste films ooit, veel te cliché allemaal, kvond er ook geen ruk aan.

  @Onno:
  Ik vond de chronologie reuze meevallen, dit waren gewoon standaard flash-backs. Je moet Eternal Sunshine of the Spotless Mind maar es kijken, dat is dus een film waar de niet-chronologischheid een belangijke rol speelt.


 10. Mwa... Dit is toch niks, ik heb Saw 4 nog niet gezien, maar ik verwacht wel dat het toch op z'n minst erger is dan dit.

  Overigens lijkt dit me wel goed om gasten die pijpbommen maken mee te confronteren, eens laten zien wat er zou kunnen gebeuren. Ikzelf wordt hier niet bang van, die mensen zijn het allemaal zelf schuld, en ik zal nooit zo stom zijn om bijvoorbeeld een pijpbom te maken.


 11. En geloof mij ze controleren dat. Ik heb namelijk een keer bij een forum van onze vriende club controle gehad. En ons forum werd gesloten omdat we 5 regels hadden overtreden ofzo :D


  Dat lijkt mij heel wat anders, dan had je zeker zo'n gratis forum bij zo'n website die dat dan voor je host. Daar heb je je aan de regels te houden van die host omdat het op hun website staat en ze liever geen illegaal gedoe op hun website hebben (als er kindeporno of illegale downloads stonden zou die website verantwoordelijk zijn als ze geen regels hadden die zeggen dat het niet mag, denk ook maar aan youtube met al z'n gedoe met de copyright industrie).
  Maar bij dit forum zit het anders, Gamekeeper host zelf z'n forum en is zelf dus gewoon overal verantwoordelijk voor. Bovendien staat er totaal geen illegale content op dit forum, alleen informatie die gebruikt zou kunnen worden voor illegale activiteiten, maar dat kun je van wel meer dingen zeggen.

 12. Ik vind trouwens dat de regel over bronnen nogal vaag wordt toegepast.
  De regel luidt namelijk:

  Het is niet toegestaan om winkels/website's/personen/etc. voor het verkrijgen van chemicaliën middels dit forum bekend te maken. Ook geen specifieke details, zoals prijzen/productnummers/plaatsen/afkortingen/namen etc. Vragen waar (bepaalde) chemicaliën verkrijgbaar zijn is eveneens niet toegestaan.


  Dit zou dus betekenen dat het alleen om Chem bronnen gaat, maar in het starplate topic kreeg iemand een warning voor het plaatsen van een bron voor starplates (en op die site stonden geen chems te koop, alleen starplates, rockettools en andere handige tools waar mensen van dit forum best eens intesse in zouden kunnen hebben. En ik zie ook niet in waarom K3wls niet aan een rocket tool zouden mogen kunnen komen, met een rockettool blaas je niks op...

 13. Nog even wat betreft de fles in de ijskast. Ikzelf had ook gekozen voor open in de ijskast omdat hij toch halfleeg is en dan boeit het niet zo heel veel meer of ie open is of niet. Maar voor zover ik weet gaat een ijskast niet onder het vriespunt, wat onder het vriespunt gaat is de diepvries.

  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=define...le+zoeken&meta=
  http://www.google.nl/search?hl=nl&safe=off...nG=Zoeken&meta=


 14. Bij het vliegtuig moet je rekening houden met de draaiïng van de aarde. Als je tegen de draairichting van de aarde invliegt, ga je relatief sneller, en verbruik je minder brandstof. Omdat de aarde grofweg gezegd linksom draait, vraagt rechtsom vliegen dus minder brandstof, al is het verschil miniem.


  Hoe kan dat nou als de aarde geen versnelling heeft (de enige versnelling is middelpuntzoekende/vliedende versnelling), dan maakt het toch geen verschil. Overigens heb ik wel maar op dezelfde manier geredeneert maar echt logisch vond ik het ook weer niet, de vraag is eigenlijk te vaag.

 15. Ja inderdaad, zoals bij die slaapzakken. PI * (2r)2 is toch echt meer dan 2 PI * r2. Want als je de 2 slaapzakken bij elkaar doet dan wordt de omtrek 2x zo groot en de straal is rechtevenredig aan de omtrek dus die wordt ook 2 keer zo groot, en het oppervlakte is een kwadratische functie dus dan wordt het 4x zo groot, en de inhoud van een cylinder (opp. * diepte) is weer rechtevenredig aan de oppervlakte, dus de inhoud wordt 4x zo groot als 1 slaapzak, dus voor 2 personen is dat 2x zo groot. Bij de vraag over de kaars had ik em trouwens wel fout, ik was even aan het redeneren alsof de dichtheid van de vlam groter was dan de dichtheid van de lucht, in dat geval zou de vlam naar buiten gaan door de middelpuntvliedende kracht, maar aangezien de dichtheid van de vlam kleiner is gaat ie natuurlijk naar binnen.


 16. Men weet volgens mij nog niet zeker of het wel of niet verboden is. Justitie heeft SBS en RTL iig vriendelijk verzocht geen belspelletjes meer uit te zenden.


 17. Ik denk dat SuperPyro dit bedoelt:
  In de tekst staat dat je bij "de standaard grootte" een gat van 2mm kan gebruiken, maar wat is dan die standaard grootte, dus de ID waarbij het gat 2mm moet zijn.


 18. Tjah, ik vind het staken grotendeels bullshit. Op zich vind ik de 0e en 9e uren ook slecht geregeld, en al die zooi dat mensen op school zitten te niksen. En staken is op zich zo'n slecht middel nog niet. Maar ze verneuken alles gelijk door rellen te gaan schoppen. En bij ons in de scholengemeenschap hebben we nieteens die stomme maatregelen om die uren te halen, maar toch waren ze op een school in onze scholengemeenschap aan het staken, das dus puur staken om te staken (gelukkig werd er bij ons op school niet gestaakt, maar wij hebben dan ook geen VMBO, dat bespaart al een hoop gedoe).

  Over beveiliging van pc's:
  Bij ons op school denken ze alles beveiligd te hebben, en de meeste mensen kunnen ook vrijwel niks meer doen op de pc's op school, je kunt nog niet eens een nieuw venster aanmaken in internet explorer... Maar dat de basisfuncties uitgeschakeld zijn betekend niet dat de dingen ook echt beveiligd zijn, met wat extra software op een USB-stick kom je al een heel eind :rolleyes: Door een appart programma te gebruiken dat windows verkenner kom ik bijvoorbeeld in allerlei directories waar ik eigenlijk niet zou mogen komen, en dat komt gewoon doordat ze het niet beveiligd hebben onder het motto van, bijna alle functionaliteit van windows verkenner is toch uitgeschakeld, zo kan ik brieven van docenten aan directie bekijken, statistieken van uitval, een lijst met alle chems op school + hoeveelheden, entreebewijzen, sommige proefwerken, enz.

×