Jump to content
PyroForum.nl

mark...

Gebruikers
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by mark...


 1. Dat zelfmoord werd eerst wel gedacht maar het gaat volgens de krant om een ongeluk.
  Namelijk: hij wou een stuk ijs opblazen en ging daarvoor s'nachts naar een bevroren vaart een paar 100 meter van zijn huis af.
  Toen hij zijn device had geplaatst en aangestoken zou hij zij uitgegleden en is hij opgeblazen. Of hij is met device en al uitgegleden en door de schok is het geëxplodeerd.


 2. Ik las in de krant (Trouw) dat hamsterboy13 in de nacht van 5-6 feb. is overleden door een ongeluk met een explosief.
  En naar mijn weten was hij ook hier actief.....
  Ik wou vooral zeggen doe voorzichtig. Dit liet me echt schrikken
  Hij was 18.


 3. Hee,
  Mijn advies koop KNO3, zwavel en andere eenvoudige chems. Als je daarmee gaat exprimenteren kom je al een heel eind en is het ook relatief veilig.
  Wat je kunt gaan maken zijn KNO3/suiker raketjes, MP, fonteintje met grove houtskool etc.
  Mark


 4. Tnx voor de reacties

  @KCl)3knallah: ja ik ken pyroguide maar ik vroeg mij vooral af of er nog meer compos waren en of er mensen ervaring mee hadden. Weet je of die eerste comp lang brand?

  @Jason: Ja met flits comp bedoel ik flashing diamond die is op zich wel goed maar die kon ik niet vinden op het forum weet iemand die?
  En ik had ong. het zelfde in gedachte met het mortiertje, maar ik dacht de parachute er uit te schieten met een beetje MP en dan met wat watten oid tussen de parachute alleen moet je dan ook nog timen dat hij dat precies op het hoogste punt doet dus dat is vooral handig bij rockets. Maar als je er gewoon een los dopje op doet gaat hij er vanzelf af??


 5. Hey,
  Ik had het idee om een licht kogel te maken maar ik weet nog niet precies hoe. Ik wou de kogel afschieten uit een soort kartonnen huls.
  Maar om te beginnen heb ik dan een goede ''flits'' compo nodig, klopt het dat deze gemaakt worden met ammonium perc? Bij o&n zie je wel altijd van die dingen met hele felle flitsen op de grond liggen weet iemand hoe die gemaakt worden? En is er een compo zonder ammonium perc die lang en fel wit brand? En tot slot hoe zou zo'n lichtkogel mortiertje er uit moeten zien? Ik dacht aan een lift van mp maar hoe laat je de parachute er uit komen in de lucht?
  Mark


 6. Ze moeten gewoon iemand anders de administratie geven en hem/haar alles laten verzenden.
  Want dit kan gewoon niet voor een webshop met kvk nr. En volgens mij kun je met ideal ook geld terugvorderen dus waarom doen die mensen dat niet?


 7. Volgens mij zijn die knal hamers een keer eerder hier besproken maar dat weet ik niet zeker, ik kende het filmpje al wel. Mischien wil iemand naar dat topic zoeken.

  @jansen stel je voor dat makkelijker en als we allemaal gaan pm'en kan niemand iets later nog terug lezen en dat is niet de bedoeling van een forum (dacht ik).


 8. Geld ben je echt niet kwijt! Ze hebben een kvk nr., en als ze niet meer kunnen leveren omdat de politie alles in beslag neemt krijg je je geld echt wel terug.
  Het gaat alleen well even duren voordat je uberhaupt iets krijgt denk ik.
  Mark

×