Jump to content
PyroForum.nl

RedRocket

Gebruikers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

RedRocket's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bedankt voor de reacties.
  2. Bedankt voor de tips, ik ga binnenkort maar eens een elektrisch bakplaatje en de andere spullen aanschaffen. En wat moois proberen te maken. Is er een verschil tussen bruin en rood ijzeroxide? Of is dat stiekem hetzelfde? Of is het als beginner niet slim om daarmee te beginnen?
  3. Oke, hoe maakte je de nozzle dan? Ik dacht aan eentje van hout. Ja ik ga zowiezo een gezichtsmasker en handschoenen gebruiken en een elektrische kookplaat lijkt me ook veiliger dan eentje met open vuur. Maar als je nou de rcandy verkruimelt en dan in de motor stopt. Heb je dan niet meer oppervlakte wat kan branden en dus meer thrust? Of is het beter om de core meer oppervlakte te geven door er een bepaalde vorm aan te geven in plaats van rond?
  4. Ja klopt inderdaad, ik koop mijn raketmotoren . Google maar is naar 'modelraketten'. Daarom ben ik hier ook lid geworden, omdat hier veel informatie te vinden is. Soms kun je eerst beter vragen, dan domme(gevaarlijke) dingen in elkaar te knutselen. Maar goed voor dat ik ga knutselen wil ik eerst zeker weten wat en hoe je het zou moeten doen. Maar die rocket tools heb je toch alleen nodig voor de nozzle? James Yawn gebruikt hem alleen om een nozzle te stampen.
  5. RedRocket

    Ik ben...

    Hoi, Mijn intresse ligt bij modelraketten. En dankzij onze held James Yawn weet ik dat je zelf motoren kan maken! Ik heb zelf nog nooit een raketmotor gemaakt, ik heb geen rocket tools(ik weet niet eens of je die echt nodig heb) en ik heb geen idee waar je KNO3 kan krijgen(maar goed ik ben ook nog niet opzoek gegaan ) . Als ik zelf raketmotoren zou kunnen maken, zou dat me veel geld besparen. En het is natuurlijk leuk het zelf te kunnen. Ik hoop dat ik hier nog veel ga leren.
×
×
  • Create New...