Jump to content
PyroForum.nl

Mr.Mamba

Gebruikers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Mr.Mamba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. @Lontje & @Hanzzz: bedankt jongens voor het hartelijk welkom. Met z'n allen wordt het gewoon hartstikke interessant en gezellig. Zodra er zichtbare (haha) resultaten zijn ontspruiten er hier en daar uiteraard filmpjes op het forum van mij .
  2. @explomaan: Jazeker, en met name ook omdat ik geen zin heb om te lopen klooien met zelfgemaakte mills oid. Bedankt voor je welkom. @Sharkie: Ik help graag met het creëren van een gezellige sfeer. Ook jij bedankt voor het welkom.
  3. Mr.Mamba

    Hier is....

    Van achter de coulissen voor u: Mr.Mamba!! Goedenavond allemaal ik ben 21 jaar en al 2 jaar tevreden lezer van het PyroForum. Aanmelden leek me in eerste instantie niet handig, aangezien het voor mij eerst inlezen werd (geen kennis van chemie en scheikunde) in de basiskennis Pyro, en ik bij vrijwel geen enkel topic iets nuttigs dacht aan te kunnen dragen . Al vanaf dat ik kon lopen werd ik aangetrokken door het fenomeen vuurwerk. Mijn liefde gaat daarin voornamelijk uit naar vuurpijlen en al helemaal van die fluiters. Al is dat zowieso toekomstmuziek, daar wil ik iig op een dag heen. Ik heb in afgelopen jaar enkele experimenten gedaan met greenpowder. Geen meal maar dit kwam voornamelijk omdat ik niet in bezit ben van een kogelmolen en omdat mijn ouders het niet zo prettig vinden dat ik me met deze hobby bezig houd . Ik heb als het goed is binnen 2 weken een prachtige Lortone rock tumbler, en daarmee wil ik van start gaan met een prettige (en vooral gezonde) reis over dit forum. Met vallen en opstaan maar ik heb er zin in! (PS: Hoewel mijn avatar er een beetje kewl uitziet vind ik m toch wel erg leuk en doet het me realiseren waar ik mee bezig ben.) Groeten Mr.Mamba
×
×
  • Create New...