Jump to content
PyroForum.nl

Meik

Gebruikers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Meik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Meik

    Meik is nieuw

    Niet m'n tweede account, Eerste account dat een jaartje heeft stil gestaan Had de regels al gelezen en heb me daar aan gehouden. Geen craft of gomtape in huis dus wordt hem niet vanavond... I'll take my time.
  2. Meik

    Meik is nieuw

    Bedankt voor het hartelijke welkom! Regels heb ik gelezen destroyer, komt goed Over dat jong beginnen, misschien komt het omdat leraren scheikunde steeds leuker brengen? Ben van plan om vanavond m'n eerste hulzen te gaan rollen, gewoon om te kijken of ik het een beetje in me heb. Las dat het vooral heel veel oefenen was.
  3. Meik

    Meik is nieuw

    Hallo allemaal, mijn naam is Meik en ik ben 15 jaar. Wellicht nog wat jong om aan pyrotechniek te beginnen maar lezen kan geen kwaad toch? Ik had vorig jaar al een account aangemaakt, maar eigenlijk niks mee gedaan. Echt zo'n december kewl al zeg ik het zelf Nu ik in 3VWO zit en het vak scheikunde heb en hier heel gelukkig mee ben, ben ik toch maar weer eens gaan rondsnuffelen. Daarbij heb ik ook een enorme liefde voor vuurwerk en zit ik hier volgens mij wel aardig op m'n plek. Aangezien ik nog weinig kennis heb zal je mij niet of nauwelijks tegenkomen op het forum. Ben van plan om eerst zoveel mogelijk kennis op te doen, ook voor ik eventueel ga experimenteren. Als er vragen zijn, stel ze Meik
×
×
  • Create New...