Jump to content
PyroForum.nl

Thanalas

Gebruikers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Recent Profile Visitors

876 profile views

Thanalas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Thanalas

    Thanalas

    Ik denk over wildwatervaren hetzelfde als over skien: als je het goed doet word je er niet zo snel moe van. Ik ben momenteel inderdaad meer geinteresseerd in HE dan sier, maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik snel enthousiast kan worden voor iets dat ik nog niet (zo goed) ken. Daarnaast kent mijn nieuwsgierigheid ook nauwelijks grenzen. :-)
  2. Thanalas

    Thanalas

    Als ik te specifiek was in mijn eerste bericht zou er niks meer zijn om op te reageren, nietwaar? :-) Skien en wildwatervaren.
  3. Thanalas

    Thanalas

    Ik ben Thanalas. Tijdens mijn middelbare schooltijd vond ik scheikunde het meest interessante vak en heb ik wat experimenten met rookbommetjes, loodazide, aanpassen van vuurwerk, diesel en kunstmest doorgevoerd. Nu ik weer de tijd en de mogelijkheden heb om er mee aan de slag te gaan wilde ik de draad weer op pakken. Ik ben momenteel een slijpmachine en een kogelmolen aan het bouwen, en door een online zoekopdracht kwam ik toevallig op dit forum terecht. Ik heb door hier te lezen al wat leuke ideeen opgedaan, maar ik denk dat ik hier door interactie met anderen nog meer nuttigs kan leren over deze hobbie. Mijn studierichting op de universiteit had niks met chemie van doen. Ik ben in de jaren zestig op de wereld gezet en ik verblijf in het zonnige zuiden van ons land. Mijn belangrijkste hobbies zijn vooral zwaartekracht- en watergerelateerd (al dan niet in vaste toestand :-)).
×
×
  • Create New...