Jump to content
PyroForum.nl

Goner

Gebruikers
 • Content count

  494
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Goner

  Pyro Pdf-jes

  Misschien niet heel erg relevant, maar toch altijd handig... De BiNaS! Volgens mij is Biologie er uit gelaten, verder heb ik nog niet naar de compleetheid gekeken. Binas_tabellenboek.pdf
 2. Goner

  Filmpjes

  Volgens mij nog niet eerder gepost... Respect voor de bouwer! :)
 3. Goner

  Vraag ivm de douane

  Ik vraag me dan eigenlijk af hoe ver ze gaan, niet alles is "normaal" (zonder Deep Packet Inspection) te controleren. Toch blijft het schrikbarend...
 4. Goner

  Hallo allemaal

  Inderdaad goed dat je jezelf niet laat kennen, maar weet waar je grenzen liggen... :)
 5. Goner

  Hallo allemaal

  Hier staat vast wel wat voor jou tussen: Pyro Pdf-jes Maar aangezien je nog 11 bent kan het engels problemen opleveren, probeer de teksten eens met google translate te vertalen.
 6. Goner

  Filmpjes

  Wat een geniale lui, ik mis alleen een pyrotechnisch onderdeel bij de standpunten...
 7. Goner

  Korte Vragen Topic

  Op 3 seconden zie je iets wits voorbij vliegen op de voorgrond, lijkt me dat de huls is gescheurd. Geloof me, PVC brand/smelt niet zomaar bij meal raketten. Waarom denk je anders dat iedereen het gebruikt (inclusief de chinezen)? :lol:
 8. Goner

  hyper

  Welkom! Verzorging van je posts houdt ook in dat je niet overbodig veel ruimte tussen de regels hebt... :lol:
 9. Goner

  Meal rocket

  Volgens mij niet, de schuine zijde van een driehoek is toch ook korter dan de overstaande en aanliggende rechthoekszijden bij elkaar? De rest spreekt voor zich. Is btw maar een theorie hoor, correct me if i am wrong!
 10. Goner

  Korte Vragen Topic

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een altimeter om wat metingen mee te doen met mijn BP raketten, just for fun. Heeft iemand hier ervaring mee?
 11. Goner

  Meal rocket

  Maar aangezien hij boort is dat hier dus niet van toepassing, vandaar dat ik het vraag. Ricen is inderdaad het goede woord, heb je ook echt het idee dat de prestaties veel toe nemen na het ricen?
 12. Goner

  Meal rocket

  Een pers is inderdaad geen overbodige luxe! Maar heeft het nou eigenlijk veel nut om het begin van de core met 6mm te boren en het laatste stuk 5mm? Het lijkt me net zo handig om direct de volledige lengte te boren met 6mm, je kan de lengte dan weer compenseren met de diameter.
 13. Goner

  Statistieken PyroForum.nl

  Inderdaad komisch om te zien! Mooie statistieken btw! Is 15gb niet iets te veel?
 14. Goner

  Ball mill

  Lijkt helemaal op een lortone, heb een vergelijkbaar model. Het is echt beter om een molen te kopen met maar een "jar", ik heb er twee en het is echt veel handiger om er een te hebben. De tijd die je dan namelijk nodig hebt om een bepaalde compo te millen is veel minder dan wanneer je een mill met meerdere jars (en dus minder media) gebruikt, dat compenseert dan weer het feit dat je "maar" een compo tegelijk kan millen. Google eens naar: "de bodemschat", daar zijn kogelmolens te koop van lortone als "Rock Thumblers".
 15. Goner

  Richard

  Welkom! Zou ik je erop kunnen wijzen dat het op dit forum niet erg handig is foto's van jezelf als avatar te gebruiken of te posten?
×