Jump to content
PyroForum.nl

Knallerdeknal

Gebruikers
 • Content count

  139
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,405 profile views
 1. Knallerdeknal

  Aanslagen Noorwegen

  In "De Standaard" stond vandaag ook een artikel van een achttienjarige Fin die was opgepakt nadat hij 10KG kunstmest had besteld op een Poolse site. Hij had de kunstmest blijkbaar besteld voor vuurwerk te maken..
 2. Knallerdeknal

  Aanslagen Noorwegen

  'Het bedrijf werd al in de gaten gehouden'.. Big Brother is watching you
 3. Knallerdeknal

  Aanslagen Noorwegen

  Los van alles blijft het wel heel erg 'schrikwekkend' dat als iemand voor 16euro chemicaliën bestelt bij die ene leverancier uit Polen, de Noorse geheime dienst hier weet van heeft.
 4. Knallerdeknal

  "Verdachte stoffen"

  Voor hetzelfde geld is dat "illegale vuurwapen" een onklaar gemaakt geweer dat erg gewild is bij verzamelaars, zo'n achterafjes zal je natuurlijk nooit in de krant zien verschijnen. En ik vraag mij af in welke mate vernietigde stoffen nog als bewijslast kunnen dienen voor de rechtbank (mocht het tot een rechtszaak komen). Beetje advocaat maakt daar toch los brandhout van door te argumenten dat dat opzettelijke vernietiging van bewijsmateriaal is? Als ik morgen een "bom" maak met 200gram flash, gaan ze dat toch echt niet helemaal openmaken om dan de inhoud te analyseren? Ik vind het eerlijk gezegd een hoogst vreemde manier van 'werken', ook al zullen ze dat doen onder het mom van 'beter voorkomen dan genezen'. Er zijn ook mensen (gedeeltelijk) vrijgesproken geweest na een inval van de politie. Op het huiszoekingsbevel moet vermeld staan wat expliciet gezocht wordt, als ze dan dat ene X aantreffen maar ook nog een Y dat niet vermeld is, kan het goed zijn dat ie wordt veroordeeld voor de X en vrijgesproken voor de Y. Voer voor juristen dus.
 5. Knallerdeknal

  Zo we gooien het even op tafel.

  Das insgelijks, ik heb ook wel wat beters te doen dan met God te praten. Ik zal ook nog voor één keer zeggen waar het mij om te doen is. Begrijp me niet verkeerd, naïef ben ik zeker niet. Ieder klein kind kan uit jouw posts afleiden dat jij vanuit een heel ander soort "oogpunt" schrijft. En wat die rangen betreft, hoe weet jij nu in godsnaam wat de Root Admin wilt doen met zijn forum? Had je nu werkelijk verwacht dat er op jouw post geen reactie zou komen? Wat ik maar wil zeggen, is dat besluiten, genomen door de Root Admin het beste zullen aanleunen waarvan hij/zij acht dat ze het beste zijn voor zijn/haar forum. Het is niet gezegd dat hij/zij veel bezoekers wil op de site. En als dat forum kapot gaat, is dat zijn zaak. Alternatieven zijn er altijd en tenslotte leven nogal wat mensen hier in hun eigen wereldje heb ik zo de indruk. En wat jij op dat vlak wel en niet kunnen vind, kan mij eerlijk gezegd worst wezen want jouw redenering van onbeschoft en whatever sloeg gewoon nergens op. Dat Leander zei dat alle PM's naar 'danny db' moesten gestuurd worden vind jij dan weer normaal? Misschien is het juist goed dat er (meer) ideeën op het forum gelanceerd worden waarop mensen eventueel kunnen inspelen of verbeteringen aanbrengen. Anders krijg je al gauw tientallen PM's met vaak dezelfde voorstellen. En tja, diepere betekenis... Je gaat mij niet vertellen dat mensen er überhaupt zouden in slagen van objectief te zijn in zaken als deze.
 6. Knallerdeknal

  Zo we gooien het even op tafel.

  Ik weet eerlijk gezegd ook dat behoorlijk wat mensen nu ook de kans hebben om hun meningen/bevindingen te posten. En ahja, ik begrijp dat je het wilt opnemen voor iemand die je leuk vindt, misschien wel je vriend is, maar ga nu niet doen alsof de Root Admin niet meer weet wat het beste is voor zijn forum. En de manier waarop jij verwoordde dat het geven van een mening achteraf gedaan door een moderator, in jouw inziens kan... Liet toch echt wel verstaan dat je van een andere mening bent ("door de beugel", lijkt wel alsof je het er moeilijk mee hebt?) En om alle illusies uit de wereld te helpen, ik ben het laaaaaaaaaaaang niet altijd eens met wat de GK doet. Je loopt hier te verkondigen dat dit een wijdverspreidde praktijk is hier op het forum, wat toch echt niet het geval is. Of ben jij meer het 'no-exceptions-type'?
 7. Knallerdeknal

  Zo we gooien het even op tafel.

  Dus volgens jou mag een Admin niet een andere mening hebben dan zijn/haar moderatoren, laat staan dat hij/zij deze nog mag herroepen? Het negeren van zijn voorstel/reactie is natuurlijk een ander verhaal en daarin kan ik je uiteraard wel volgen. Ondermijnen is een groot woord he. Uiteindelijk staat de Admin nog altijd bovenaan. Wat ik dan weer heel onbeschoft vind, is dat wanneer een member een constructieve dialoog probeert op te bouwen, men deze dialoog al snel in de kiem proberen te smoren door een topic van een paar dagen oud direct te sluiten. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat in dit topic de regels op dit forum geschonden zijn en/of dat het uit de hand liep. Naar mijn mening was er totaal geen geronde reden om dit topic te sluiten. Tenslotte beschikt niet iedereen over de mogelijkheid om het forum elke dag te checken. Nu kunnen mensen met goede ideeën deze tenminste nog openbaar maken. Alles aan 'danny db' overlaten zie ik eerlijk gezegd meer als het doorschuiven van een gifbeker... Anyway, d'er moet een oplossing komen...
 8. Knallerdeknal

  Zo we gooien het even op tafel.

  Die hielenlikkers moeten er inderdaad uit. Ik vraag mij wel af of extra moerators er kunnen voor zorgen dat er meer interactie komt tussen de (meer)-ervaren en de onervaren leden.
 9. Knallerdeknal

  Zo we gooien het even op tafel.

  Het idee op zich is mooi, maar ik denk eerlijk gezegd niet dat er veel mods zullen zijn die zich geroepen voelen om bij kwesties als deze, de cursus na te kijken om te zien of de "leerling" wel voldoende gestudeerd heeft. En sowieso denk ik niet dat er veel mensen zullen zijn die heel die cursus gaan doornemen, een basiskennis scheikunde krijg je normaal voor een groot deel op school. En welke no-lifer gaat die cursus opstellen denk je? Wat moet er allemaal wel en niet instaan? Het sop is eerlijk gezegd de kolen niet waard vrees ik.
 10. Die kerel is x aantal jaren geleden nog in mekaar geslagen omdat hij ging "infiltreren" in de wereld van de harddrugs, mogen ze naar mijn mening wel vaker doen met zo'n populistische paniekzaaiers. (klinkt wel politiek)
 11. Knallerdeknal

  Flash Compositie

  Al die gasten worden immers ooit gepakt. We kunnen alleen maar hopen dat het dan geen grensoverschrijdende zaak gaat worden want dan zijn er vééél de sjaak in NL. Die twee producten kan je nog gewoon krijgen bij de betere drogist en mogen inprincipe zelfs in bouwmarkten/tuincentra verkocht worden. Kaliumperchloraat heeft maar zeer weinig toepassingen en wordt dus ook amper verkocht. De meesten weten ook dat Kaliumperchloraat vaak dient voor vuurwerkdoeleinden...
 12. Knallerdeknal

  Daar gaan de chems uit de schap.

  Ik hoop maar dat we binnenkort nog koekjes mogen eten want een teveel aan koekjes maakt mensen dik. Wordt echt ziek van al die stomme regeltjes hier in Europa. Wat weet de gemiddelde EU-burger nu van (schadelijke) verpakkingsstoffen of toiletproducten etc?
 13. Knallerdeknal

  Daar gaan de chems uit de schap.

  Cramer kraamt alleen maar onzin uit, 't wordt eens tijd dat ze d'r mond leert houden.
 14. Knallerdeknal

  Een Beetje Bewustheid

  Er wordt nergens in de (grond)wet melding gemaakt van het feit dat vuurwerk afsteken een recht zou zijn. De enige - goede - reden die je zou kunnen aanhalen is zeggen dat recht op vermaak een basisrecht en dat in jouw ogen dat op die manier ontnomen wordt. Ik hoefde inderdaad ook geen vingerafdrukken te laten afnemen maar werd inderdaad ook ondervraagd.
 15. Knallerdeknal

  Avro Opsporing Verzocht.

  Niet meer legaal te krijgen omdat niemand ze nog verkoopt. Maar als jij een zaak begint en in orde ben met de regelgeving, dan mag jij zelfs 8" shells verkopen aan iedereen met een KvK-papiertje. Die wet is nog altijd niet aangepast. In de media zijn berichten verschenen dat er een einde zou gekomen zijn aan het KvK-tijdperk, maar in tegenstelling tot wat véél mensen denken is dit nog niet het geval. De Nederlandse overheid zou dit maar al te graag zien gebeuren, maar het gebeurt voorlopig niet. Het is zelfs zo erg dat wij geen regering meer hebben dus ik denk eerlijk gezegd niet dat er nog wetten zullen verzonnen worden om de vuurwerkliefhebber nog meer te treiteren. Dat er in België nog maar op zo'n 2 adressen legaal shells worden verkocht, toont aan dat mensen mét KvK-papieren nog altijd shells kunnen bekomen in België. En ga mij niet lopen PM'en want voor de goodbelievers onder ons, alpeco verkoopt al jaren geen shells meer.
×