Jump to content
PyroForum.nl

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Tyneman

  hoi ik ben gerard

  Welkom. Wij kopen niet, wij maken zelf.
 3. pyromania23

  hoi ik ben gerard

  Hallo ik ben gerard uit Zeeland en ik bestel graag mijn vuurwerk op Eeenofanderewebsite ook ben ik een fan geweest van Eenanderewebsite alleen leveren ze hier niet meer in NL ik ben lid geworden omdat ik graag meer over vuurwerk te weten wil komen!
 4. de.leeuw62

  Hoe t is?

  Jouw (mijn) angst houdt je alert/waakzaam en daar is niks mis mee. Houden zo! Ik geloof niet dat iedereen gestopt is.
 5. Andres

  Hoe t is?

  Ik heb men ballmill toch even terug boven gehaald dit jaar. Hij zit nog steeds onder het stof, maar het is het begin van een poging 'misschien dit jaar toch nog eens terug...' De reden van gebrek aan activiteit zijn dan ook de studies, sport, ondernemen(,vrouwen ) .... Ik mis het wel en zou graag nog eens opnieuw aan de slag gaan. Ik heb alles nog en echt bang ben ik niet, ik hou het toch op 3" en neem mijn verantwoordelijkheid.
 6. High Density

  Hoe t is?

  Same,, is vooral verantwoording die om de hoek komt kijken, maar tijd is ook een grote factor, pyro kost ontzettend veel tijd (dat is enerzijds ook het mooie ervan je kan er een hoop kanten mee op) laatste jaren is vuurwerk enorm gedemoniseerd, vroeger kwam je er nog met een sisser vanaf, tegenwoordig ben je gewoon een nummer, niemand die zich verdiept in je persoonlijke situatie(laten we maar van het ergste uitgaan) beter op je hoogtepunt stoppen. iig zeker als de mensen om je heen afhankelijk zijn van je. hetgene waar je het meeste voor moet uitkijken zijn wel de mensen die niet weten dat je hele straat vol komt te staan met EOD ect en dat je voor wapenbezit de bak in gaat als ze oppervlakkig anoniem ff een belletje doen omdat jij een kut gezicht hebt en zeikt over die auto die scheef geparkeerd staat.
 7. Snooby

  Hoe t is?

  Idem hier. Naarmate ik wat ouder ben geworden, ben ik me ook wat bewuster geworden van de risico's. Gelukkig heb ik in het verleden zat afgestoken. De adrenaline en het gevoel dat je ervaart na afsteken van een HE vergeet ik gelukkig nooit meer, soort van levenservaring ;). Houd het nu vooral bij kleinschalige projecten en de zoektocht naar de meest ideale primary.
 8. boutnek

  Eerste 1 lb pijl met heading

  @ploegdir Mooi man! Leuk om te zien dat je je interesseert in pijlen😁 Ik hoop nog meer van je te zien komende tijd!
 9. Tyneman

  Hoe t is?

  De laatste twee jaarhen ik erg weinig gemaakt. Maar dat heeft vooral te maken met kleine kinderen en andere projecten. Afgelopen jaar vooral bezig geweest met 'green' primaries. Scheikundig erg interessant, maar heb ik niets aan met O&N. Nu is het inmiddels erg laat om nog wat moois te maken. Dus weer een jaar verloren. Wel heb ik nog een paar leuke projecten op pyrogebied in mn boekje staan. Ik hoop echt daar volgend jaar tijd voor te maken.
 10. HalveHemi

  Hoe t is?

  Ten eerste weet ik niet of dit de goede plaats is, Mijn vraag is, durven/ willen jullie nog wel zelf maken? Zelf heb ik elke keer dat als ik iets test/afsteek, weer bang ben dat de politie langskomt. Misschien een rare vraag, maar ik heb t gevoel alsof zon beetje iedereen die op dit forum zit gestopt is. Daarom vroeg ik me af waarom, en of jullie dat ook hebben. Greetz
 11. PureChemical

  Pyro Pdf-jes

  Ik graaf even dit oude topic op, aangezien al mijn media en files letterlijk fysiek kapot zijn gegaan (dvds, disks enz) en natuurlijk omdat de bezigheid op hold was gezet vroeg ik me af of mensen een mirror hebben gedraaid van mijn oude archief en andere archieven. Zou graag weer een kopie maken. Evt DM is ook goed. Thanks! Pchem
 12. Lontje

  PureChemical meld zich

  Welkom terug. 😂😁
 13. PureChemical

  PureChemical meld zich

  Wat een warm her-welkom. Ik zie dat pyro toch een beetje is aan het uitsterven door alle druk vanuit overheden, opzich ook wel logisch maar ja ach je moet er wat moeite voor doen om toch je hobbies te kunnen doen :=)
 14. gamekeeper

  PureChemical meld zich

  Welkom welkom! 😎
 15. High Density

  Hoi klik hier op :)

  Las net een YouTube comment van een gast die 10.000 abbonee's met zero content of zoiets heette, maar het rukke was dat er maar 1 gast geaboneerd had op z'n kanaal
 16. High Density

  PureChemical meld zich

  Ha ha Welkom dan maar weer hey, begint nu echt jonguh
 17. Tyneman

  PureChemical meld zich

  Welkom terug gozert!
 18. PureChemical

  Zelf gemaakte Kaliumchloraat

  Je komt zeker uit noord brabant: "maat!" ;=)
 19. PureChemical

  PureChemical meld zich

  Aah eindelijk mijn account gerecovered. Gegroet pyro-maten. Na enkele jaren (zijn er ondertussen al 10) inactief. Trof ik een doos met chems aan en ik dacht hey daar heb ik mischien wat vrienden bij nodig. Zodoende!
 20. PureChemical

  Hoi klik hier op :)

  Welkom Remco, Knutselen met bestaand vuurwerk is af te raden, tenzei je natuurlijk je ogen of je handen kunt missen. Verder veel plezier hier, en hopelijk kun je hier wat leren over het veilig in elkaar zetten van vuurwerk met alle basis middelen. Greets, Pchem
 21. PureChemical

  PureChemical meld zich

  Zo, live vanuit het onderste van de aarde. Na vele jaren kwam ik een krat tegen met potjes chemicalien en het begon donker te worden. En ik kreeg een bliksemschicht in mijn hoofd. Tot mijn grote verbazing hebben jullie dit forum al 10 jaar in leven gehouden. Het is zo lang geleden dat ik maar besloten heb om een nieuwe account aan te maken. Mijn oude account PureChemical, ik heb werkelijk geen idee welk mail adres eraan is gekoppeld. Zou een mod/admin mij een PM kunnen sturen, ik zou wel graag mijn oude account willen recoveren als dat gaat. Ik zal niet super actief zijn hier. Maar tot mijn grote verdriet is mijn hele collectie met media en ebooks/kennis helemaal in rook op gegaan. DVDs stuk, gecrashte computers, geen backups enz enz. Hopelijk na al mijn jaren ervaring, ja en ik ben ondertussen ook alweer 10 jaar ouder geworden. Wie weet kan ik hier nog wat leren en fun hebben met jullie pyro collegas! Mogelijk zal ik de krat met chemicalien op maken, zoals de meeste al weten is door aanscherping van wet en regelgeving het lastig om aan chems te komen. Maar wie weet als het moet dan zal ik er wel wat moeite voor doen. En natuurlijk ben ik iemand die graag dingen zoveelmogelijk zelf maakt zoals bv houtskool, dextrine enz. Greets, Pchem
 22. Tyneman

  Hoi klik hier op :)

  Welkom. Blij dat je condooms gebruikt, we willen niemand zwanger maken. Ik wil je er wel op wijzen dat we hier niet doen aan knutselen met vuurwerk. Wij maken zo veel mogelijk zelf. Commerciele bende doorlonten of uit elkaar halen en recyclen wordt hier echt niet gewaardeerd. Apart dat je siervuurwerk te duur vind, knallers zijn imho helemaal prijzig in vergelijking met de kwaliteit die je krijgt. Succes op het forum!
 23. Geldersebeuker

  Hoi klik hier op :)

  Hoi, Allemaal Ik ben Remco, ik houd van zelf knutselen met vuurwerk, maar doe het altijd veilig Ik houd van rookbommen maken en hou vooral van harde knallers ,sier mag er ook wel zijn maar in NL veel te duur naar mijn mening. Mijn insta is @Geldersebeuker en zit op dit moment 3 oktober 2019 rond de 440 volgers aangenaam kenis te maken allemaal Mvg Remco
 24. Tyneman

  Opzoek naar een 3" buis die kan worden verzonden

  Beste, Natuurlijk heb je de regels gelezen toen je je inschreef op dit forum. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je een deel van de laatste regel gemist hebt. Vandaar hier een klein citaat: "Na registratie op het forum is het, alvorens je gaat deelnemen aan actieve discussies, verplicht jezelf voor te stellen en iets te vertellen over jouw pyro-ervaring." Dus stel jezelf even voor in het daartoe bestemde topic, dan kan ik daarna deze post leesbaar maken voor mede-forumgebruikers.
 25. Ik had laatst een eigen shell gemaakt maar de stijglading werkte niet goed genoeg dus klapte hij net boven de buis en was de buis dus kapot maar eerst kon je hem gewoon online kopen maar ik kan nu nergens meer 3" buizen vinden irmand een ideetje?
 26. Tyneman

  Zelf gemaakte Kaliumchloraat

  Het grote bewijs van intelligentie. En dan boos worden op mij omdat je geen toegang krijgt tot de afgeschermde sectie. Succes maat!
 1. Load more activity
×